Printservice


De Printservice van Foto Groot-Obbink Hoogezand is uniek. U kunt geheel zelfstandig in de winkel van aan de Meint Veningastraat te Hoogezand gebruik maken van de geavanceerde apparatuur, of u vraagt een medewerker om hulp. Deze extra service kost u uiteraard niets extra, het gaat bij Foto Groot-Obbink om een perfect eindresultaat en een tevreden klant. Bovenstaand ziet u een folder, waarin globaal wordt weergegeven hoe de Printservice bij Groot-Obbink in zijn werk gaat.

Ook kan De Fotograaf uw foto's verbeteren of retoucheren. En wat dacht u van een kalender met uw eigen foto's erop. Leuk voor uzelf, maar ook een uniek cadeau voor een dierbare. Foto Groot-Obbink kan uw foto's afdrukken als poster, op canvas, op aluminium of op een ander materiaal. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. In de winkel laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. 

Digitaal Fotoboek

Een digitaal fotoboek of fotoalbum is een prachtig aandenken aan een bijzondere gebeurtenis. Hoe mooi is het om je vakantiefoto's in een digitaal fotoboek te hebben. U kunt bij Foto Groot-Obbink dit boek zelf in elkaar zetten en in slechts 30 minuten is uw digitale fotoboek klaar. Een enorm voordeel ten opzichte van de vele online aanbieders. Download de app op uw telefoon en kom naar de winkel van Groot-Obbink in Hoogezand en laat uw zelfgemaakte digitale fotoboek direct afdrukken. In slechts 30 minuten is uw digitale fotoalbum helemaal klaar!

Foto's afdrukken bij ons in de winkel? Download gratis de onderstaande app voor uw smartphone en kom in de winkel langs om een wifi verbinding te maken met onze apparatuur.


Gratis Apple App
Gratis android App


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info